A világ legérdekesebb ingatlanja

Mi lenne, azt mondanám neked, hogy a világ legérdekesebb ingatlanja elérhető?

Mint minden más ingatlan, ennek a varázsereje is abból adódik, hogy nincs belőle több –ritka. Továbbá, mint minden más ingatlanberuházásnál, a környéke ennek is csodálatos gazdasági növekedés előtt áll.

Ugyanakkor, van néhány dolog, ami ezt az ingatlant egyedivé teszi: van, amelyik előnyös, és van, ami kevésbé. Mint mondtam, ez a világ legérdekesebb ingatlanja, szóval vessünk rá egy pillantást.

Először is, óriási – úgyhogy több milliónyi parcellaként árulják. Szerencsére, nincs szükségünk a parcellák összehasonlítására: minden egyes eleme a birtoknak egyforma – helyettesíthetőek.

Az egyformaság előnye a mérhetetlen likviditás: míg egy tipikus, valódi ingatlan adás-vétel 8-20% tranzakciós költséggel és több hónap ügyintézéssel jár, ebben a bizonyos esetben, az 1% töredékéért, és percek alatt lehet véglegesíteni az üzletet.

Emellett, ez az ingatlan mozgatható – úgyhogy ahelyett, hogy egyetlen helyhez lennél kötve, inkább azt viheted magaddal bárhova. Mivel diszkrét is, senki nem fogja észrevenni, hogy épp nálad van.

Ohh, és ez az ingatlan programozható is – közvetlenül irányíthatod, hogy ki, meddig férhet hozzá és használhatja azt. Ez lenyűgöző. Nincs másik ingatlan a világon, melynek ennyire veleszületett tulajdonsága a progamozottság.

Az emberi jogok szempontjából is jelesre vizsgázik: egy olyan diszkriminációmentes hálózat része, mely lehetővé teszi a nemtől, rassztól vagy vallási hovatartozástól függetlenül a birtoklását. Szavatolja a szilárd és objektív tulajdonjogokat, a személytelen szabályokat, ugyanakkor konzisztensen be is tartatja ezeket a tisztán körülhatárolt szabályozásokat.

A nyílt hozzáférésű  hálózat erős biztosítékai magukért beszélnek: több, mint 5 trillió dollárnyi „parcella” forgott meg csak az előző évben egyedül.

Igen lényeges még, hogy ez az ingatlan elkobozhatatlan: ha egyszer a tiéd és te irányítod, senki nem veheti el tőled, csak ha engedélyt adsz rá. Ez igen erőteljes.

Végül, ezt az ingatlant egy gazdasági növekedés veszi körül, a gyorsan terjeszkedő és fejlődő infrastruktúra formájában. Hidak, alagutak, vasutak épülnek, melyek mind az ingatlan értékét emelik.

Bővebben erről az ingatlanról, az alábbi linken tájékozódhatsz:

https://bitcoin.org/bitcoin.pdf

A Bitcoin értéke:

vagyontárgy

likvid, helyettesíthető vagyontárgy

programozható, likvid, helyettesíthető vagyontárgy

szuverén, programozható, likvid, helyettesíthető vagyontárgy

mozgatható, szuverén, programozható, likvid, helyettesíthető vagyontárgy…. abszolút korlátossággal

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s