Ajánljuk-e a kriptotőzsdézést?

kriptotőzsde bitcoin

Röviden, nem.

Az iparág újoncai mindig túl nagy késztetést éreznek, hogy kipróbálják szerencséjüket a kripto-kaszinóban. A tőzsdéket a profitmaximalizálásra tervezték. Azt akarják, hogy kereskedj. Minden ügylet több pénz jelent a tőzsde zsebében. Még akkor is, ha egy tőzsde „csak Bitcoin-kereskedésként” indul, hamar további „shitcoinokat” fognak bevezetni, a fogyasztói elvárásokra hivatkozva. Ha ezt nem teszik, a nép máshova megy. Kérvényezhetsz bármilyen praktikus vagy biztonsági fejlesztést tőlük, de a még több kamu projekt felvétele az étlapra a legfontosabb, hiszen az termeli a bevételt. Máskülönben lemondhatnak az ügyfelekről.

Nem hibáztatom a tőzsdéket. A tőzsdézőket igen. A magatartásukat. Azt csinálják, amit az osztrák közgazdászok „magas időpreferenciának” neveznek. A gyors pénzszerzés a cél. AUD-ben vagy USD-ben mérik a sikerüket. Az újoncok nem értik, hogy a vagyonuk a bitcoinjaik számát jelenti.

A legprofibb kereskedők ennek a tudásnak a hiányát használják ki. Fordulj a sarlatánhoz. A sarlatán olyasvalaki, aki azt állítja, vagy úgy tesz, mintha meglenne a megfelelő tudása vagy képessége az adott témában. Ebben az esetben, úgy gondolja, hogy „időzíteni” tudja a piacot. Azt hiszi, hogy meg tudja jósolni a piaci mozgásokat, és a profitszerzésre tudja fordítani. A valóságban, a sarlatánok egy tulajdonsággal rendelkeznek – a képességgel, hogy a tőzsdén keresztül elválasszanak a bitcoinjaidtól egy shitcoin kedvéért. Valószínű, hogy a sarlatán van az ügylet másik felén. Legyél óvatos az állításaikkal.

Összegezve, egy háromfaktorú tökéletes vihar alakul ki:

  1. A tőzsdék azt akarják, hogy kereskedj, egy nagy választékot biztosítva
  2. A tudás hiánya az, mely a kétségbeesett gyors meggazdagodási vágyat irányítja. Mindig csak az idődet pocséklod, ha ezekről a coinokról tanulsz. Tanulj a Bitcoinról.
  3. A sarlatánok ezzel vadásznak le.

Úgy tűnik, mint egy készülő katasztrófa.

Ha a coinokkal való kereskedésre gondolsz, akkor a Bitcoint érintő alapismeretekre koncentrálj. Nem olvastál eleget. Értsd meg, hogy miért jött létre, mit szolgál, és hogy teszi a világot jobbá. Kezd el magadat ezzel a tudással felvértezni. Fektesd az időd a tanulásba. Sokan elindultak már ezen az úton. Szívesen segítek utat mutatni, és felzárkóztatni, ha szeretnéd.

Ha bitcoint cserélsz más coin-ra, a magas időpreferenciád lesz úrrá rajtad. Türelmetlen vagy. Gyorsan akarsz pénzhez jutni. Minden ember, aki elveszítette bitcoinjait, megbánta, vagy meg fogja bánni. Mindenki, aki azért nem vett bitcoint, mert „túl drága” és ehelyett valamilyen kamucoin-t vásárolt, megbánta, vagy meg fogja bánni. Ahogy Andreas Antonopoulos mondja, a Bitcoint nem a gyors meggazdagodásra tervezték hanem a gyors felszabadulásra.

Ne cseréld el a bitcoinjaid semmilyen más coin-ra. Gyűjtsd őket. Ne foglalkozz az árfolyammal. Az időben elnyújtott vásárlás jó stratégia. Vegyél egy bizonyos mennyiséget minden héten/ kéthetente/havonta a jövedelmedből. Csak annyit tegyél be, amennyit hajlandó vagy elveszíteni. Vedd figyelembe a helyzeted, kötelezettségeid, feladataid. Lehetséges, hogy leértékelődik az életszínvonalad, ha erre van szükség. Tegyél meg bármit, ami logikus a bitcoinjaid szempontjából. Hosszú távon, úgy gondolom, győzni fogsz. A türelmed rózsát terem. Értem a jelenbeli fájdalmad. De van egy óriási ösztönzője a megtakarításnak. Menjünk vissza a megtakarítás alapjaihoz, és építsünk egy szebb holnapot.

Forrás: https://www.ministryofnodes.com.au/2019/07/18/do-you-recommend-trading/?fbclid=IwAR0BCJ0J_bMiPm2YEmKwugiCL2cLNJqBnCuBS9_RdB_FItra3a70WDPeVhE

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s